Tir d’eixida a Muixerola-2017.Demà a les 19:30 arranquem amb força.

El gran Toni de l’Hostal ens farà riure als grans amb gana a la Casa Cantonera. Dissabte torna al Carrer Nou el campionat Ciutat d’Algemesí amb els millors pilotaris del moment. Presentem plats molt forts per a iniciar set dies intensos amb una programació especial per a celebrar que ja tenim XX anys.

 

 

 

 

 

Toni de l’Hostal dona el tir d’eixida a una setmana cultural que per primera vegada s’obri a la comarca i ho fa començant precisament per l’Alcúdia, el poble del cantautor, amb, com se sol dir, l’humor valencià més profund.

Toni de l’Hostal l’any 2009 a la Seu de la Nova

L’artista de La Ribera servirà per acompanyar la presentació de les jornades i a continuació, a les 22h la seu de la Nova Muixeranga, al Carrer Nou del Convent obrirà les portes a un sopar popular de pa i porta per a les onze gaudir d’una pel·lícula excepcional.

 

Es tracta del film “Melting Pot. Castellers indis, gavindes catalans” cedida per la Colla dels Castellers de Sants, a Barcelona i estrenada el 2014 gràcies al sistema de Verkami. El documental explica com els castellers catalans i els govindes indis (piràmides ) comparteixen la passió de fer torres i es troben al Festival Dahi Handi, a l’Índia. La pel·lícula ens vol explicar que dues cultures diferents, separades per milers de quilòmetres tenen les mateixes emocions i poden mantindre el diàleg quan comparteixen una passió comuna.

 

Dissabte dia gran de Pilota.  Galotxa amb Soro III i De La Vega

 

 

 

 

 

 

Per segon any consecutiu, la Nova i L’Escola de Pilota, amb l’ajut de ValNet, es lliurarà el Campionat de Pilota Ciutat d’Algemesí. Aquest campionat, a més d’apostar per la revitalització de la Pilota a la ciutat, torna a reclamar la recuperació per part del consistori de l’antic Trinquet, des de fa temps en estat d’abandonament, en tant que el Mini-trinquet situat al Poliesportiu no pot acollir partides professionals.

Dissabte, a les 10h començarà el Raspall Infantil amb la participació de diverses escoles de la comarca. A les 12h en punt, el II Trofeu de Pilota consistirà en una partida de Galotxa amb Soro III i De La Vega encapçalant els seus equips. Amb Soro III gaudirem del joc de Jesús i Monrabal i, amb De La Vega de Javi i Conillet.

 

La Jornada es reprendrà a les 21h amb un sopar a la seu seguit de la II Nit de Flamenc al Corral amb la participació del grup d’artistes “Amanecer Gitano” d’Algemesí.

Muixerola-2017 es reprendrà diumenge a les 10 del matí amb la tradicional Festa Estellés, animada pel grup Confiteor, on se servirà Paella d’Abadejo i ceba.

Les Jornades seguiran  els dies 24, 25, 26 de novembre  i 2 de desembre.