Soro III amb Jesús i Monrabal guanyen el II Trofeu de Pilota Ciutat d’Algemesí.

 

De la Vega, Javi i Conillet van lluitar en una exhibició de Galotxa molt disputada. L’actual campió individual d’Escala i Corda es va fer, conjuntament amb el seu equip, amb un nou i important trofeu.

El Trofeu de Pilota Ciutat d’Algemesí començava amb una victòria clara de l’equip roig, liderat per Soro III però el joc ha anat a poc a poc igualant-se fins a què l’equip blau ha remuntat i finalment Soro, Xus i Monrabal s’han fet amb la victòria. (més…)

Continue ReadingSoro III amb Jesús i Monrabal guanyen el II Trofeu de Pilota Ciutat d’Algemesí.

DISSABTE 25 DE NOVEMBRE FOLREM LA NOVA! ASSAIG POPULAR A LA CASA DE L’ESPORT.

 

Nova Muixeranga amb els Bordegassos de Vilanova
Li posem un folre?

Enguany Muixerola ens porta una gran oportunitat per a què tot el món puga participar en una muixeranga extraordinària.

Mai hem fet figures amb folre o doble pinya. El Folre sol utilitzar-se per a reforçar el segon pis i ajudar el tercer en una figura d’una altura considerable així que mans a l’obra. Folrem La Nova. (més…)

Continue ReadingDISSABTE 25 DE NOVEMBRE FOLREM LA NOVA! ASSAIG POPULAR A LA CASA DE L’ESPORT.

Tir d’eixida a Muixerola-2017.Demà a les 19:30 arranquem amb força.

El gran Toni de l’Hostal ens farà riure als grans amb gana a la Casa Cantonera. Dissabte torna al Carrer Nou el campionat Ciutat d’Algemesí amb els millors pilotaris del moment. Presentem plats molt forts per a iniciar set dies intensos amb una programació especial per a celebrar que ja tenim XX anys.

 

 

 

 

 

Toni de l’Hostal dona el tir d’eixida a una setmana cultural que per primera vegada s’obri a la comarca i ho fa començant precisament per l’Alcúdia, el poble del cantautor, amb, com se sol dir, l’humor valencià més profund.

Toni de l’Hostal l’any 2009 a la Seu de la Nova

L’artista de La Ribera servirà per acompanyar la presentació de les jornades i a continuació, a les 22h la seu de la Nova Muixeranga, al Carrer Nou del Convent obrirà les portes a un sopar popular de pa i porta per a les onze gaudir d’una pel·lícula excepcional. (més…)

Continue ReadingTir d’eixida a Muixerola-2017.Demà a les 19:30 arranquem amb força.