SATISFACCIÓ PER LA PARTICIPACIÓ EN LA “I TROBADA DE MUIXERANGUES DE CASTELLÓ

BEN AMUNT!

 

La Nova Muixeranga d’Algemesí ha valorat molt positivament la seua participació en la I Trobada de Muixerangues de Castelló, on s’ha pogut comprovar, una vegada més, que amb els valors muixeranguers les colles valencianes anem cada vegada més amunt.

Des de la Nova volem agrair, tant a la colla amfitriona, la Conlloga de Castelló, com a la Muixeranga d’Alacant i Muixeranga de Vinaròs, el seu suport i amistat tant fora com dins de la plaça durant les actuacions.

La Nova Muixeranga ha tingut l’honor d’alçar a Castelló la tercera Sisena, o Alta de Sis, que fem fora d’Algemesí. Hem d’explicar que la caiguda de la xiqueta i l’alçadora en descarregar la figura no ha tingut conseqüències destacables més enllà de l’esglai inicial. Sí cal ressaltar i agrair l’actuació professional dels serveis sanitaris de Castelló i per tant, de l’organització.

En aquesta I Trobada el públic assistent ha pogut observar el nivell que està assolint el món muixeranguer valencià, amb la primera figura de cinc altures de la Conlloga i també les diverses torres alçades per Alacant i Vinaròs.

IMG_3860 Els Muixeranguers de la Nova pensem que la Trobada de Castelló ha representat una espenta forta per a acostar la cultura al poble.

 

Força, Amunt i Seguim Fent Pinya

Anna Vicedo, la xiqueta que va tocar el cel de Castelló dos horas después
Anna Vicedo, la xiqueta que va tocar el cel de Castelló durant el dinar de germanor muixeranguer de dissabte

DSCF3954