Participem en els actes del Dia Internacional de l’Orgull LTBI 2017.

 

Per la igualtat i la llibertat de les persones.

Muixeranga d'Algemesí
Les dos Muixerangues d’Algemesí fent pinya per la llibertat.

La Nova Muixeranga d’Algemesí estem molt satisfets per haver pogut contribuir, juntament amb la Muixeranga d’Algemesí, a què el crit per la igualtat del 23 de juny haja pujat ben alt a la nostra ciutat. Les dos colles muixerangueres tornarem a eixir a la Plaça una volta més.

Enguany el dia de l’Orgull LTBI s’ha celebrat a tot arreu de les nostres comarques amb banderes, manifestacions i activitats culturals amb la intenció de què cada any la diversitat sexual siga la normalitat i les reivindicacions es converteixen en festes.

València multicolor
El cap i casal es va pintar de tots els colors.

A Algemesí, els actes començaren ben entrada la vesprada a la Plaça Major on, a la façana principal de l’Ajuntament es van alçar dos torretes, una de cada colla muixeranguera, mentre al balcó es penjava la bandera multicolor i una pancarta amb la frase “És un orgull viure la diversitat”. La Muixeranga va tornar a sonar a la Plaça interpretada per la “Colla de Figues” i els músics que s’hi van voler afegir.

Paral·lelament, a la Sala d’Exposicions de l’Ajuntament s’obria una exposició que es podrà visitar fins divendres que ve, dia 30 de juny.

exposició diversitat
L’exposició sobre la diversitat es podrá vore fins divendres pròxim.