Muixerola-2017 tanca amb èxit el primer cap de setmana!

Amanecer Gitano

Durant tres dies, la música, la pilota, la poesia, el cinema i el menjar han omplit vertiginosament els minuts. Encara resten quatre dies a partir de divendres, dia 24, amb grans sorpreses que ompliran les pàgines d’història del nostre XX Aniversari.

Les jornades d’enguany van començar la vesprada de divendres amb la presentació de la programació i el gran Toni de l’Hostal a la Casa Cantonera, com ja és tradicional. De l’Hostal, artista de l’Alcúdia, va obrir també una setmana d’agermanament amb el seu poble, veí nostre. Ens va fer riure amb el seu enginy i les seues provocacions en clau d’humor valencià, sempre lligades a la realitat o l’actualitat, a les mans d’una guitarra.

Toni de l’Hostal obrint Muixerola-2017

Un sopar a la seu seguit d’una gran pel·lícula cedida pels Castellers de Sants van tancar un divendres que obria les portes de la seu dissabte de bon matí i tancava el Carrer Nou als vehicles. Els xiquets de l’escola de Pilota d’Algemesí i de Sueca van jugar tres partides entre ells de raspall i poc desprès van començar a arribar els pilotaris de renom encapçalats per Soro III i De La Vega, per a disputar el II Trofeu Ciutat d’Algemesí. Després d’una disputada partida de Galotxa, Els de Soro III es va fer amb el trofeu

 

 

 

 

 

 

 

 

Dissabte no es van tancar les portes de la seu de La Nova. “La Nit de Flamenc al Corral” s’està guanyant el seu públic a Algemesí amb l’animació i la festa d’Amanecer Gitano, músics da la ciutat.

El primer cap de setmana s’ha tancat amb el tradicional “Esmorzar Estellesià, on el grup Confiteor va animar la lectura dels poemes d’un dels poetes més estimats pel poble. Com a ell li agradava el matí ha inclòs un bon menjar. Els cuiners de la Nova “Pep i Oliveta” han aconseguit una excel·lent paella d’abadejo i ceba.

 

Els cuiners de La Nova
Sara Del Camp amb Estellés
Júlia i Maria amb Estellés
Empar Niclós llegint Estellés