L’Encontre, el vi del XX Aniversari de la Nova Muixeranga en edició limitada

El primer vi de la Nova ha sigut elaborat en els cellers de Moixent a la comarca de La Costera.

 

l'Encontre, el vi de la Nova Es tracta d’una de les iniciatives emmarcades en el vintè aniversari de la Nova Muixeranga que acaba d’arribar a la seu de la colla. La idea és poder compartir la celebració amb tots els amics i amigues que ho desitgen per la qual cosa s’han editat unes 700 botelles, un palet sencer.

S’ha volgut nomenar l’Encontre perquè  aquesta és una de les figures més significatives del repertori muixeranguer. És una torre humana formada per una base de la qual o eixen dos branques que s’uneixen i d’ací naix   un pilar de dos. D’aquesta forma,  l’etiqueta forma la figura amb les lletres de la paraula , d’acord amb les persones que es necessiten per anar alçant-la.

A més, la comissió experta en gastronomia va optar per un vi dins la Denominació d’Origen València d’un celler més que centenari. Bodeval està a Moixent, a uns 50 quilòmetres d’Algemesí al mateix camí de Les Alcusses.

L’actual complex, amb nova tecnologia, es va inaugurar l’any 1990 però el celler funcionava des de 1912 i ha sigut gestionat per tres generacions.

El vi ha sigut presentat de primer a la colla en la mateixa seu de la Nova Muixeranga. Molt prompte farem que arribe a les mans de tothom per a poder compartir-lo.

L'Encontre, el vi de la Nova

L'encontre el vi de la Nova Muixeranga