La xicalla de La Nova Muixeranga aprén a escalar amb els experts del CAMA

 Diumenge prop d’una vintena de xiquetes i xiquets van acudir al rocòdrom, a la casa de l’esport a gaudir d’una experiència que els va saber a poc

L’equip de xicalla no deixa de pensar en activitats per a què els nostres menuts i menudes s’ho passen d’allò més bé i cada dia que passa siguen més capaços en tot allò que es proposen.

Pensat i fet, celebrant el XX aniversari, preparant-se per a la Trobada del dia 10 de juny, van consultar al CAMA, (Col·lectiu d’Amics Muntanyencs d’Algemesí) si podrien fer un taller d’iniciació i així es va posar en marxa.

 

Tothom pensava que diumenge a les deu del matí estarien tots estirats al llit després d’un cap de setmana esgotador. Motius no faltaven: Divendres anterior, la xicalla anà a l’escola i va acudir puntual a les huit de la nit a “l’assaig de poms”, dissabte a les cinc ja estaven en “l’assaig de xicalla” i a les sis i mitja mesclats amb la gent gran per a preparar les figures de La Trobada en “l’assaig general”. Ara bé, diumenge el comboi de pujar totes i tots ben alt els va moure i durant prop de dos hores van tornar a la Casa de L’Esport

 

escalada nova muixeranga

Escalada Nova Muixeranga

 

 

 

 

 

 

 

Els monitors del CAMA, molts d’ells muixeranguers de La Nova, els van ensenyar a sostindre cordes, mantindre l’equilibri en bases en moviment, i pujar pel rocòdrom fins l’altura permesa de seguretat. Fins i tot alguns pares es van atrevir a no caure d’una base mòbil.

El CAMA va preparar tot el material i els va anar mostrant tant les tècniques de l’escalada com la responsabilitat quan s’eix a la muntanya on totes les mesures de seguretat són necessàries .

En acabar, entre totes i tots comentaren les fites més difícils que havien trobat i, destacaren les ganes de tornar a gaudir d’un diumenge com aquest.

Ara bé, molt prompte hauran de passar el matí en el seu hortet urbà, on participen de la iniciativa d’Algemesí Solidari, per a recollir els primers fruïts de les seues plantacions.

escalada xicalla Nova Muixeranga

 

És ben cert que la xicalla és cada vegada més nombrosa en la Nova Muixeranga i sabem, grans i mitjans, que són el nostre futur.

This Post Has One Comment

  1. Maria

    Voldria agrair, l’esforç realitzat per tots aquells que han fet possible aquesta jornada, per als més menuts de la Nova.

Comments are closed.