La xicalla de la Nova comença un taller de “Tècniques de Circ” amb un cabàs de rialles

Les xiquetes i els xiquets de la colla van començar dissabte passat un taller de circ de la mà de Jordi Aparici que està desenvolupant un projecte acadèmic on es mesclen les activitats del circ i l’educació física.

Els menuts van arribar a la Casa de l’Esport, on habitualment assaja la colla, amb l’expectació que comporta el món del circ. Mans a l’obra, Jordi Aparici va començar a explicar-los com fer-se ells mateixa el material per a poder fer malabars, equilibri i volantins. L’equip de xicalla de la Nova va col·laborar amb ganes per a aconseguir una vesprada de diversió perfecta.

En un tres i no res, la xicalla es va envoltar de paper i va començar a treballar per a aconseguir manualitats divertides. Desprès vingueren les  botelles de plàstic i els globus.

Grans i menuts van passar directament  de la concentració  a les rialles de l’exercici físic, volantí rere volantí.

Les xiquetes i xiquets, que tenen entre 6 i 12 anys, continuaran els pròxims dissabtes amb noves activitats fins a completar el taller.

Ara mateix ja estan esperant el pròxim dissabte on aprendran jocs i activitats de circ i a continuació seguiran fent muixerangues!