La Nova Muixeranga amb Pobresa Zero.

A les 19.30 de la vesprada us esperem a totes i a tots a la Plaça Major per a aplaudir l’arribada de la Cercavila contra la violència.

La Nova, com sempre, participarà en la cercavila i la concentració que tindrà lloc a les huit de la nit en la Plaça Major.

Com tots sabeu, Pobresa Zero és una de les iniciatives ciutadanes on participen la pràctica totalitat de les associacions i entitats d’Algemesí, siguen del caire que siguen. Des del món de l’esport, la cultura o la imatge als balls tradicionals de la nostra ciutat.

 

Ara bé allò més important ocorrerà aquesta vesprada. Cal fer un aplaudiment ben gran als prop de 5 mil alumnes de 21 centres educatius d’Algemesí que estan duent a terme un projecte per a detindre la violència en tots els aspectes. Tots ells estan treballant de valent amb els seus mestres i hui vorem les seues pancartes en la cercavila fins a la Plaça Major.

La Cercavila eixirà del Parc Salvador Castell a les 19:30 i arribarà a la Plaça a les 20 hores. A la Plaça estarem esperant les dos colles muixerangueres d’Algemesí per a fer-los un corredor d’agraïment i posteriorment farem dues torretes per a desplegar ben alt la Pancarta Contra la Pobresa.