LA NOVA DE DOL PER LA PÈRDUA DEL MUIXERANGUER RAIMON BONO

En la jornada d’ahir dimarts es va confirmar oficialment la mort de Raimon Bono per part dels serveis forenses d’Eivissa on residia habitualment.El dol no ens abandona

La Nova ha viscut amb dolor tot el temps que ha transcorregut des de la seua desaparició el passat dia 20 de gener quan va eixir a caminar pels camins de l’Illa.

 

Raimon Bono, de 48 anys d’edat, va ser un dels muixeranguers fundadors de la nostra colla i va apostar fort perquè aquesta anara endavant en aquells primers anys de treball i empenta per a fer-nos un lloc digne en les festes majors d’Algemesí amb la dona incorporada al ball dins d’una il·lusionant associació cultural.

El seu tarannà va anar també on ell va passar els últims anys de la seua vida, tant a l’Institut de Batxillerat on treballava com a professor de filosofia com en el món de la política, intentant sempre un món millor per als seus veïns des de la formació “Eivissa Pel Canvi”

Raimon en les festes de setembre de 2015
Raimon en les festes de setembre de 2015

A Algemesí, i després de la seua marxa, per motius professionals a Eivissa, ha continuat com a muixeranguer i participava activament en quan podia tornar al seu poble, especialment a les grans actuacions per les festes de la Mare de Déu de la Salut on sempre ha ocupat un lloc destacat en la pinya.

 

Però Raimon a més és part d’una família íntimament lligada a la Nova Muixeranga. Tots ells són una peça clau dins la colla, tant a nivell de treball com d’amistat.

La Nova Muixeranga retrà homenatge a aquest gran muixeranguer pròximament i li oferirà el comiat que es mereix

 

 

 

This Post Has 2 Comments

  1. Javier

    Ànims a tots

    1. admin

      Moltes gràcies Javi

Comments are closed.