La Nova alça prop d’una vintena de figures en la “Trobada Honorífica” que commemora el 5é aniversari de la Muixeranga de Vinaròs.

Des de les 11 d’este matí, les muixerangues no han cessat d’alçar-se al cel de Vinaròs. La Muixeranga del Baix Maestrat ha volgut celebrar una gran Trobada en plenes festes majors de la ciutat.

La nostra colla ha alçat tres figures de cinc altures. S’han completat “La Xopera”, “La Canya” i “La Tomasina”. A més s’han realitzat dues “Marietes”, “La Sénia”, dos “Guions”, “L’Oberta”,  dues “Torretes”, “El Pinet de tres”, “El Camí de Gegantets”, “L’Altar” amb el Pilar aixecat de quatre” i un merescut “Pilar” de xiquets.

 

 

 

 

 

Ha sigut una gran jornada on la nostra colla ha pogut gaudir de l’hospitalitat dels muixeranguers de Vinaròs i la gent de la ciutat.  Com sempre, la festa muixeranguera s’ha allargat durant tot el matí i en el dinar de germanor on no han faltat ni les muixerangues ni els balls.

La Muixeragna de Vinaròs ja té cinc grans anys d’existència i ho ha celebrat fent festa major. Per a  La Nova Muixeranga ha sigut un honor ser elegida per a compartir aquesta Jornada Honorífica

This Post Has One Comment

  1. MUIXERANGA DE VINARÒS

    De Vinaròs!

Comments are closed.