La Mestra de La Nova ens felicita. Assegura que l’esforç i el suport de totes i tots ha sigut recompensat.

 

La mestra, Ester Ferrer, assegura que l’actuació a la XIX Trobada ha sigut possible gràcies a l’Àrea Tècnica, Muixerangueres i Muixeranguers, Músics, col·laboradors i  els Castellers de Sants, referents de La Nova Muixeranga per avançar.

Así us deixem les seues paraules, dedicades a tots:

Estimades amigues i amics.

Hem viscut una gran Trobada en la qual hem aconseguit alçar dos figures de sis altures i dos de cinc simultàniament, entre elles La Dolçaina, una construcció difícil que no havíem pogut rematar en catorze anys.

En aquesta Trobada ens hem superat a nosaltres mateixos i hem aconseguit allò que ens hem proposat. S’han complit amb molta il·lusió els objectius que l’equip tècnic es va proposar fa ara any i mig.  Aquest repte és continuar treballant perquè la nostra ciutat, Algemesí, continue ocupant el lloc que li correspon.

Però, tot açò ha sigut possible perquè aquest equip no ha escatimat ni un minut al treball que ha exigit poder eixir  amb moltes ganes a la nostra Plaça Major.  Tots han sumat a un esforç que ha necessitat de reunions continuades per a planificar i  insistir assaig rere assaig, a pesar dels horaris personals i laborals.

Aquesta força dels que formen l’àrea tècnica  ha pogut finalment implicar i  moure una gran colla i afrontar un repte que ara, amb el resultat obtingut, ens adonem que mai ha sigut superat i que de ben segur tenim ja tots en la nostra retina i els nostres cors.

Àrea Tècnica de la Nova Muixeranga amb Ester Ferrer al capdavant.

La Colla és la protagonista.

Les muixerangueres i els muixeranguers de la Nova són el motor d’aquest resultat. Parle d’aquells que no s’han perdut un assaig  durant molts mesos i han aconseguit que les nostres figures s’alçaren dissabte altes i fermes a la Plaça .

Però és també molt important l’assistència dels muixeranguers  de La Nova que dissabte estaven a la plaça i que són la nostra pinya. Sense ells no es podrà mai assumir cap repte

Així mateix, he de destacar el paper que juguen els nostres músics. El seu toc de tabal i dolçaina ens dona la força que necessitem per a poder alçar-nos i ara, més encara, ho han fet al nostre costat perquè són una de les parts més importants de la Nova Muixeranga.  Per una banda, els músics de la Nova Muixeranga perquè estan cada dia fent colla per a progressar i personalitzar musicalment les figures del repertori muixeranguer. D’altra els de l’Escola Musical de Tabal i Dolçaina que sempre ens acompanyen.

 

Personalment, ressaltaria el fet que haja sigut en aquesta Trobada en la que hem aconseguit escriure una part de la nostra història. Ho hem assolit al costat dels Castellers de Sants, una colla que particularment ens toca directament. Des de fa més de 18 anys que aquests castellers han sigut una referència per a conèixer la tècnica que permet pujar i els secrets del treball ben fet. Sants ens ha acollit als seus assajos i a les seues actuacions per ajudar a què La Nova anara endavant i ara haja pogut estar, al seu costat, trencant barreres.

 

Aquesta trobada va per totes i tots vosaltres. Força i Amunt.

 

 

 

 

 

 

This Post Has One Comment

  1. Maria

    Enhorabona, la tècnica, és cert que ha estat clau, a més d’altres elements que configuren la Trobada, com és la Junta, per aconseguir aquests resultats. Gràcies. Ens feia falta.

Comments are closed.