FINS SEMPRE ENRIC!

Enric Banyuls, un dels grans músics valencians, ens ha deixat hui amb una gran tristor en el cor. Enric, de Corbera, veí nostre de comarca,  fou guitarrista i veu d’Al Tall durant 20 anys. La Nova Muixeranga vol amb aquestes ratlles llançar un missatge d’estima a tota la família i als amics, que en són molts. 

La nostra colla ha crescut al caliu i la festa de la seua música sempre lligats a la seua trajectòria. Des de l’inci, La Nova Muixeranga  ha intentat acompanyar els esdeveniments més importants d’Al Tall com a mostra d’admiració per haver omplit les vides de milers de valencians reinterpretant la nostra música fent cultura i país.

D’aquesta manera vam posar en escena una adaptació muixeranguera de la seua obra  “Som de la Pelitrúmpeli”, vam tancar el seu últim concert l’any 2013 al Palau de Congressos de València i ens vam tornar a alçar amunt amb humiltat en l’última aparició del grup a la plaça de bous del Cap i Casal el 2016.

Des del Carrer Nou d’Algemesí, encenent la foguera del solstici d’hivern,  hui la nostra Colla vol agraïr a Enric Banyuls la possibilitat que ens ha donat de formar part de la seua travessia!

Al Tall Nova Muixeranga
Foto: j.Soler Comiat d’Al Tall el 2013