Els xiquets protagonitzen una gran jornada d’escalada amb els experts del CAMA

La segona edició del “Taller d’Escalada Infantil” va sumar més de vint-i-cinc xiquets i xiquetes de la nostra colla i del Col·lectiu d’amics muntanyencs d’Algemesí, el CAMA.

Els menuts van treballar la flexibilitat i totes les habilitats per a poder pujar amunt a través del joc. Van jugar a fer volantins en els matalassos, a saltar i a controlar les distàncies, van pujar per les espatlleres i pel rocòdrom.

 

Rosana Rodríguez, Nicolàs Blasco i Mariano Fraind van ensenyar i supervisar l’activitat de la xicalla ajudats per l’equip tècnic encarregat dels menuts de la colla.

 

Aquest taller és un dels més divertits, didàctic i útil per als menuts. El CAMA és un club de referència a tota La Ribera. Des de fa 24 anys venen sumant socis i gaudint de la muntanya practicant des del senderisme, l’alpinisme, l’escalada o el barranquisme. El CAMA assaja i entrena cada setmana en la Casa de l’Esport con també ho fa la Nova.

El taller d’escalada ha sigut el primer de tota una sèrie d’activitats programades per a l’any que acaba de començar amb la intenció que menuts i grans s’ho passen d’allò més bé i la Nova puga estar sempre ben amunt.

This Post Has 2 Comments

  1. Josep

    Hola bona vesprada, voldria saber quin es el calendari xa este tipus d’activitats per a menuts del cama/nova muixeranga, el meu nevot estaria encantat d’anar, grqcies

    1. Nova Muixeranga

      Hola! Nosaltres organitzem tallers conjunts dels quals avisem en xarxes socials. El CAMA entrena normalment en la casa de l’esport. http://www.cama-algemesi.org/contacte/. Si al teu nebot li agrada pujar, cada dissabte a les sis estem en la Casa de l’esport i segur que s’ho passarà fenomenal! Gràcies i Amunt!

Comments are closed.