El muixeranguer Raimon Bono ja descansa en pau

La Nova Muixeranga retrà al muixeranguer Raimon Bono un xicotet homenatge després que el passat  cap de setmana ha sigut soterrat en la intimitat familiar a la localitat eivissenca on residia i treballava, a Sant Antoni de Portmany.

Els companys de la Nova han viscut amb dolor els últims dos mesos des què va desàpareixer el passat 20 de gener quan va eixir a caminar pels camins de l’Illa. Raimon va ser trobat el 18 d’abril passat en un dels paratges més bells i bonics de l’illa; una vall molt pròxima a la població de terres fèrtils amb parets de pedra i horts amb séquies i canals que recorden els  camps  valencians.

Raimon Bono, de 48 anys d’edat, va ser un dels muixeranguers fundadors de la nostra colla i va apostar fort perquè aquesta anara endavant en aquells primers anys de treball i empenta per a fer-nos un lloc digne en les festes majors d’Algemesí amb la dona incorporada al ball dins d’una il·lusionant associació cultural.

Amb tota la Colla a l'eixida de la processó del matí
Amb tota la Colla a l’eixida de la processó del matí

El nostre company va desplegar la mateixa estima , tant a l’Institut de Batxillerat on treballava com a professor  de filosofia com en el món de la política, des de la formació “Eivissa Pel Canvi”
A Algemesí, i després de la seua marxa, per motius professionals a Eivissa, ha continuat com a muixeranguer i participava activament en quan podia tornar al seu poble, especialment a les grans actuacions per les festes de la Mare de Déu de la Salut on sempre ha ocupat un lloc destacat en la pinya.

Raimon, especialment  és part d’una família íntimament lligada a la Nova Muixeranga. Tots ells són una peça clau dins la colla, tant a nivell de treball com d’amistat.