El Carrascalet: un esclafit de la festa

 

Dimecres es van superar  les previsions i la Nova va alçar,  durant les dos hores que va durar la processó del Carrascalet,  un total de 25 figures per la totalitat dels carrers del barri . La invitació de l’Associació de Veïns a participar en la festa va convocar més d’un centenar de muixeranguers i es van  mostrar, a aquesta part de la localitat, bona part del repertori que habitualment es realitza durant les festes majors de setembre.

La processó va arrancar a la plaça i pam per pam es van anar alçant des de “La Torreta, dos d’elles sense desplegar, “El Pilar Aixecat”, “El Castell”, ”La Figuereta”, “La Marieta”, “L’Oberta”, “La Sénia” i diversos “Guions”. Però, a més, durant la processó es van escenificar dos guions al mateix temps, un d’ells seguit del “Passeig de Gegantets”. Així mateix vam alçar sincronitzats un “Cinc en un Peu” i un “Quatre en un Peu” . També el “Pas de Gegantets” que com és conegut es balla amb la música del Floreig “. La processó es va tancar amb un “Encontre” net des de la base.

Hem fet un resum audiovisual de la vesprada del dia 12.

L’Associació de Veïns va programar una gran festa final on no faltaren tampoc Els Bastonets o La Cort d’Honor de les Falles d’Algemesí així com una ampla representació tant del Consistori i de la resta d’associacions de la localitat.