Dimecres 21, La Nova al pavelló del Cabanyal amb l’Handbol femení valencià

El club més important de València, Canyamelar-València es juga els huitens de la Copa de La Reina

La Nova Muixeranga obrirà el partit i actuarà en el descans.

L’équipe al complet

La Nova serà l’encarregada dimecres de fer la treta d’honor d’un partit on l’Handbol valencià d’elit es juga un dels títols mes importants de l’any.

El Club Canyamelar-València disputarà amb l’Adesal-Córdoba el partit de tornada d’aquesta fase, decisòria per a poder jugar les finals.

Durant el descans, la colla farà una xicoteta demostració al públic, tant als més de 200 d’aforament que puga aconseguir el partit com als espectadors que podran seguir el partit a través de la mateixa web de la federació espanyola d’handbol. https://www.rfebm.com/streamings

La Nova té previst fer diverses figures on no faltaran “La Torreta Desplegada” o “El Pilar”

Un partit fonamental per al món esportiu valencià

Aquest partit és molt important per a l’esport valencià. Ara mateix només hi ha tres equips valencians, Cannyamelar-València, Elx i Castelló, en la divisió d’honor de l’Handbol femení i a la fase de huitens només han accedir els clubs d’Elx i València.

A les nostres comarques hi ha poques poblacions que no disposen d’un poliesportiu on des de fa anys, a més de l’esport rei del futbol, es practiquen uns altres esports d’equip com ara l’Handbol o el basquet.

L’Handbol es practica a València des dels anys quaranta. Ha tingut pujades i abaixades.

A causa dels diversos patrocinis, el club valencià ha tingut diverses denominacions i seus durant la seua història. Tots recordarem l’Iber València que jugava al pavelló Sant Ferran a la Fontsanta,, El Osito a L’Eliana al Camp de Túria, l’Astroc a Sagunt, el Mar València, l’Handbol Marítim i ara el Canyamelar-València amb seu al pavelló del Cabanyal. Es tracta d’un dels equips que més triomfs ha dut a les seues comarques sense que els valencians sigueren conscients.

L’entrenador Vicent Enric Nogués

La Nova Muixeranga té la gran satisfacció de disposar entre els seus muixeranguers més actius al seu entrenador, Vicent Enric Nogués Argente i a la gran jugadora Maria Pérez Moreno.

 

Us esperem al Cabanyal dimecres a les 20 hores! AMUNT