Blog #NovaMuixeranga

Commemorarem demà la “batalla d’Almansa” a Gandia

La Nova Muixeranga participarà a les 20 h. en l’acte central del 25 d’abril a la capital de La Safor.           La nostra colla realitzarà una exhibició de figueres muixerangueres en la vesprada-nit de demà al Casal Jaume Primer de Gandia. Es tracta de l’acte principal del 25 d’Abril, la jornada en què els valencians recordem la pèrdua dels Furs el 1707, amb la batalla d’Almansa, amb l’arribada al poder dels borbons. Aquest dia, marcat amb roig al calendari, ens serveix per a ressaltar i reivindicar tot allò que encara no s’ha normalitzat al nostre territori

Llegir més »

Felicitats Colla! Tenim 21 anys.

El mes de març és des de fa 21 anys molt especial per a la Nova Muixeranga. El març de 1997 un grup d’amics, alguns d’ells muixeranguers des de sempre, van fer una crida enganxant papers pel carrer per a formar una colla on el gènere o una altra qualitat personal tinguera importància. La cita va ser un 13 de març a la Capella de La Troballa. Ací va començar tot.

Llegir més »

Dimecres 21, La Nova al pavelló del Cabanyal amb l’Handbol femení valencià

El club més important de València, Canyamelar-València es juga els huitens de la Copa de La Reina La Nova Muixeranga obrirà el partit i actuarà en el descans. La Nova serà l’encarregada dimecres de fer la treta d’honor d’un partit on l’Handbol valencià d’elit es juga un dels títols mes importants de l’any. El Club Canyamelar-València disputarà amb l’Adesal-Córdoba el partit de tornada d’aquesta fase, decisòria per a poder jugar les finals.

Llegir més »

Gran èxit del Taller per a Protegir el Sòl Pelvià

Les places es van quedar curtes, el temps del taller va saber a poc i els assistents acabaren demanant saber més. El Taller per a saber protegir el sòl pelvià que va organitzar l’àrea d’activitats de La Nova va tindre lloc aquest dissabte a la Casa de l’Esport sota la direcció de Raquel Puchades, fisioterapeuta i especialista el sòl pelvià.

Llegir més »