Blog #NovaMuixeranga

Mantenim viu el Xúquer! La Nova Muixeranga t’anima a fer-ne costat i participar divendres en el 13é Sopar i Festa de Xúquer Viu.

Com cada any, la Plataforma Xúquer Viu convoca diverses activitats per a reivindicar un cabal ecològic elevat i net i sensibilitzar als veïns que la vigilància i les accions no es poden detindre. La Nova ha estat sempre al costat, fent pinya, per mantindre un Xúquer Viu i una volta més volem fer una crida perquè divendres s’ompliga  el sopar i la festa pel riu.

Llegir més »

Demà ens vegem a Vinaròs!

La Muixeranga de Vinaròs  dedica el seu 5é Aniversari a la Nova Muixeranga amb una Trobada Honorífica de caràcter excepcional.  “Creiem que era molt important, celebrar sols el nostre 5é aniversari amb una de les colles que més ha fet possible que el món de les Muixerangues sigue tal i com es avui en dia, en reconeixement a la vostra trajectòria i a la nostra curta però cada volta més longeva i activa història” Des de les 11 del matí hi haurà actes conjunts de les dos Muixerangues i de vesprada podrem gaudir de tota una programació festiva i cultural.

Llegir més »

La Nova Muixeranga celebra Sant Joan a Massalfassar amb la Colla de Dimonis, un dels símbols de la festa del foc al País Valencià.

La Nova Muixeranga actuarà dissabte que ve, dia 23, a Massalfassar abans de la gran festa que des de fa 26 anys ompli de foc i bèsties de ferro els carrers d’aquesta població de l’Horta Nord. Fins a Massalfassar s’acosten cada any valencians de tot arreu de les comarques per a participar de l’apoteosi del foc en la nit del solstici d’estiu.

Llegir més »

El cartell de la XIX Trobada de Muixerangues d’Algmesí simbolitza l’esperit muixeranguer.

Ja tenim Cartell! Es va presentar anit davant un nombrós públic que omplia la sala de plens de l’Ajuntament i per les persones que més suport ens estan donant perquè la nostra Trobada vaja endavant i siga cada vegada   més forta. Enguany ha sigut Javi Maravilla, dissenyador i llicenciat en Belles Arts, l’autor del Cartell que d’ací a pocs dies vorem per tots els racons d’Algemesí i també de les comarques que ens envolten.

Llegir més »