Blog #NovaMuixeranga

La Nova Muixeranga acompanyarà hui un any més la processó de Santa Bàrbara que posa fi a les festes majors de Benifaió.

  La processó eixirà a les 21 hores de l’església parroquial de Sant Pere Apostol i farà el recorregut precedint a la imatge de Santa Bàrbara, patrona de Benifaió. La nova alçarà les seues figures seguida del grup de ball “Benifaió en Dansa”. Com es tradicional, es dispararà un gran castell de foc i la “Cordà”  tancarà  entrada la matinada definitivament prop d’un mes d’actes festius.

Llegir més »

Muixerola 2018 ha començat hui amb un gran mural de Toni Espinar al Carrer Berca.

  L’artista d’Alzira Toni Espinar ha començat a pintar hui un gran mural en el Carrer Berca número 8, en la paret que tanca l’aparcament de l’Ajuntament,  com a preludi de Muixerola-2018 sota el títol “Tot un cant de llibertat”.  Espinar ha donat significat a la imatge que cada any es repeteix a la Plaça Major amb la Nova Muixeranga alçant-se al cel davant del campanar.

Llegir més »

Mantenim viu el Xúquer! La Nova Muixeranga t’anima a fer-ne costat i participar divendres en el 13é Sopar i Festa de Xúquer Viu.

Com cada any, la Plataforma Xúquer Viu convoca diverses activitats per a reivindicar un cabal ecològic elevat i net i sensibilitzar als veïns que la vigilància i les accions no es poden detindre. La Nova ha estat sempre al costat, fent pinya, per mantindre un Xúquer Viu i una volta més volem fer una crida perquè divendres s’ompliga  el sopar i la festa pel riu.

Llegir més »

Demà ens vegem a Vinaròs!

La Muixeranga de Vinaròs  dedica el seu 5é Aniversari a la Nova Muixeranga amb una Trobada Honorífica de caràcter excepcional.  “Creiem que era molt important, celebrar sols el nostre 5é aniversari amb una de les colles que més ha fet possible que el món de les Muixerangues sigue tal i com es avui en dia, en reconeixement a la vostra trajectòria i a la nostra curta però cada volta més longeva i activa història” Des de les 11 del matí hi haurà actes conjunts de les dos Muixerangues i de vesprada podrem gaudir de tota una programació festiva i cultural.

Llegir més »

La Nova Muixeranga celebra Sant Joan a Massalfassar amb la Colla de Dimonis, un dels símbols de la festa del foc al País Valencià.

La Nova Muixeranga actuarà dissabte que ve, dia 23, a Massalfassar abans de la gran festa que des de fa 26 anys ompli de foc i bèsties de ferro els carrers d’aquesta població de l’Horta Nord. Fins a Massalfassar s’acosten cada any valencians de tot arreu de les comarques per a participar de l’apoteosi del foc en la nit del solstici d’estiu.

Llegir més »