A LES 8 DE LA NIT ARRANCA MUIXEROLA-2016 A LA CASA CANTONERA

 

Es presenta la setmana cultural que organitza la Nova Muixeranga amb  una dotzena de grans esdeveniments. Tot seguit actuarà en exclusiva a València  DONALLOP

 

DonaLlop és un duet mallorquí format per Joana Pol i Pere Bestard que va publicar el seu primer treball l’any 2013, quatre anys després d’una trajectòria plena d’actuacions.

Durant tot l’any 2016 estan de gira per Catalunya, País Basc, les Illes i el País Valencià amb    “Aubons i Magranes tour”, aquest  és el preàmbul de la publicació a final d’any del seu nou treball “Misteris de sa vida”.  La Gira ja està a punt de finalitzar amb un gran espectacle al Teatre Principal de Palma. Al País Valencià només actuarà a Algemesí i a Dénia.

La parella d’artistes defineixen la seua música com a “Folk a tota Vela”14947609_1286403161423533_9167439937962580512_n

Donallop utilitza en la majoria de les cançons la guitarra, el piano i dues veus. No obstant sovint inclouen teclats, guitarres elèctriques, percussions electròniques. Ells mateixa expliquen, en diverses entrevistes fetes durant la gira, que estan fent un gir cap a un so pop. De fet, el pop independent que s’està fent a Catalunya, el País Valencià o Mallorca comença a recordar-se en els seus temes

Per a aquells que no coneguen el duet, una informació cridanera. L’avanç de les seues composicions tenen una part emocional extreta dels estudis de psicomàgia d’Alejandro Jodorowsky.

Una de les cançons que més èxit ha tingut de la seua carrera és aquesta: Vencerem.

Un cap de setmana vertiginós

Els xiquets seran els protagonistes demà dissabte. A més del campionat de pilota infantil, de vesprada tindran un gran espectacle infantil a càrrec de Disparatàrio. Representaran l’obra el Lladre de les Paraules. Explica la història d’Agustina, una nena que té una flor molt especial. La flor es diu “Amapola” Amapola no s’alimenta amb aigua com totes les plantes. Menja històries, paraules. La història va molt bé fins que apareix un lladre de les paraules.

Diumenge el grup Confiteor, participarà en l’Esmorzar estellesià obert a tota la localitat on s’interpretaran els versos del nostre poeta i escriptor.

Muixerola-20016 es tancarà dissabte següent dia 19 a les 15:30 al Carrer Nou, amb el I TROFEU DE RASPALL CIUTAT D’ALGEMESÍ amb quatre dels millors pilotaris l’actuació a les onze de la nit dels Dimonis de Massalfassar.

img_4071